Na 31 jaar met veel plezier therapeut te zijn geweest in verschillende settingen heb ik besloten om per 01 januari 2018 te stoppen als therapeut en mijn praktijk te beeïndigen.
.
De verdieping in Bewustzijn heeft mij gebracht bij Human Innovator, alwaar ik inmiddels ook werkzaam ben als facilitator. (www.humaninnovator.nl)

Je bent tot en met donderdag 21 december van harte welkom voor craniosacraal therapie. Craniosacraal therapie wordt in mijn praktijk nog vergoed door de zorgverzekeraar bij de juiste aanvullende polis t/m 31 december 2017.
 
Warme groet,
Jolande

 

Tarieven & Afspraak 

Craniosacraal therapie voor alle leeftijden

Dinsdag t/m vrijdag: € 75,- per behandeling 
Zaterdagochtend    : € 85,- per behandeling 

Betaling & Factuur

Betaling: Client is zelf verantwoordelijk voor de betaling van de factuur en gebeurd door PIN na afloop van de behandeling. De factuur wordt meteen na de behandeling per mail aan je opgestuurd. Indien mogelijk kun je zelf de factuur voor vergoeding indienen bij de zorgverzekeraar, je werkgever, pgb, e.d.

De factuur wordt alleen op de naam van diegene die daadwerkelijk behandeld is en in één factuur uitgeschreven. Gezien de aard en duur van een behandeling (3 kwartier tot een uur) is de factuur opsplitsen geen optie.

Vergoeding zorgverzekeraar

Ik ben lid van het Register voor Craniosacraal therapie Nederland (RCN) en de meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de behandelingen. Vraag zelf na bij je eigen zorgverzekeraar of ze craniosacraal therapie vergoeden.

Ik ben geregistreerd therapeut in de Vergelijk & Kies wijzer van de VGZ groep.

Vergoeding door werkgever

Soms is het wenselijk en mogelijk dat de werkgever investeert in de gezondheid van de medewerkers. Vraag dit na bij jouw werkgever (bijv. je leidinggevende of P & O) of jij hiervan gebruik kunt maken en in aanmerking komt voor vergoeding van de factuur voor craniosacraal therapie.

Vergoeding vanuit PersoonsGebondenBudget

Heb jij of je kind een PGB, dan kun je ervoor kiezen om de factuur te betalen vanuit het pgb-budget.

Afspraak maken

Ik werk alleen overdag.

Op maandag werk ik niet.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdstippen voor een behandeling:
dinsdag t/m vrijdag: 10.15 - 11.30 - 13.30 - 14.45 - 16.00 uur
zaterdagochtend   : 10.15 - 11.30 uur

De behandeling duurt circa 3 kwartier tot een uur.

Voor alle kinderen is de eerste afspraak (inclusief intake) altijd circa 3 kwartier tot een uur. Vervolgafspraken voor kinderen van 0-2 jaar kunnen, indien aan de orde, een half uur zijn. De kosten worden dan ook gehalveerd.

Wet op de Geneeskundige behandeling (WGBO, 1995)

In het kader van de WGBO werk ik met een behandelovereenkomst tussen mij en de cliënt(e). In deze behandelovereenkomst staat beschreven wat de cliënt(e) van mij mag verwachten. Dit dient voor de transparantie tussen de zorgverlener en de cliënt(e).
Voor kinderen geldt dat beide ouders (ook in geval van scheiding) schriftelijk toestemming moeten geven voor de behandeling van craniosacraal therapie voor hun kind.

PDF Behandelovereenkomst

Klachten & Geschillen 

In het kader van de geschillenwet Wkkgz  ben ik vanuit de beroepsvereniging RCN, aangesloten bij Quasir en Stichting Zorggeschil. Voor meer informatie www.register-rcn.nl 

Disclaimer & Credits

Pdf Disclaimer & Credits

Bij vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met mij opnemen.
 


Contact

Mezenlaan 138
6951 HR Dieren

0313 496 756

Contact opnemen


Collega's die ik warm aanbeveel:

Dieren:
*Gea Brouwer (kinderen en volwassenen)
*Willeke Derksen (baby's, kinderen, volwassenen)
Apeldoorn:
*Petra van Ardenne (baby's, kinderen, volwassenen)
*Hanneke van Wettum (baby's tot 1 jaar)
Warnsveld:
*Peter ter Horst (baby's, kinderen, volwassenen)
Arnhem:
*Birthe Bunk (zwangeren, baby's, kinderen, volwassenen)